Автор Тема: Першыя беларускія неонава-блакітныя рамірэзкі  (Прочитано 13466 раз)

Віталь

• Гость
Здаецца, ні ў чым не схлусіў. На днях аднераставала пара рамірэзак, аб якіх была асобная тэма. Кладку пасьпеў адсадзіць, назаўтра пабялела 1 ікрынка, яшчэ праз дзень %10 і яшчэ праз дзень %5, астатнія выклюнуліся, зараз знаходзяцца ў стадыі лічынак, на днях павінны паплыць. Кладка была невялікая, на дадзены момант на вока некалькі дзесяткаў лічынак ёсьць. Буду паціху сюды адпісвацца.
« Последнее редактирование: 04 Июнь 2010, 15:39:00 от dr.moro »

Оффлайн sam

• Ветеран
  • Слегка похож на меня.
    • Просмотр профиля
Мои поздравления !!!
Не ошибается тот, кто не пробует (это не я сказал, но нравится) !!!

more.akva.by

vel. +375296759106
mts. +375339009106

Белорусский клуб аквариумистов

Оффлайн Коготь

• Ветеран
    • Просмотр профиля
Ай молодец и мои поздравления тоже !
« Последнее редактирование: 04 Июнь 2010, 19:03:17 от dr.moro »

Оффлайн aksyta

• Ветеран
  • Минск,Серебрянка
    • Просмотр профиля
Здорово!!!!!Поздравляю! :)
цихлиды :710 л.- оз.Малави,240 л.-оз.Танганьика,400 л.-юж.Америка

Віталь

• Гость
Сёньня паплылі, але артэмію пакуль не бяруць, калі да вечара не возьмуць, не выцягну. Нічога драбнейшага ў мяне няма...

Віталь

• Гость
Не маю чым парадаваць :( Здаецца, не ўзялі артэмію...

Shula

• Гость
Да жалко,а я уже губу раскатал,но нечего будем ждать.Может следующий раз получится.

Віталь

• Гость
Так, я на ўсякі выпадак адсадзіў пару на санкцыянаваны нераст ;D Будзем паглядзець...

Оффлайн Lexx

• Постоялец
    • Просмотр профиля
"Кажется" или "не взяли"?

А воду подмягчать пробовал?

Віталь

• Гость
Вада не прычым. Калі вада не задавальняе, то лічынка проста не плыве. Наконт "Кажется" или "не взяли"? - Не бачу напоўненых жыватоў.

Оффлайн Коготь

• Ветеран
    • Просмотр профиля
Жалко конечно, но я так понял "клиент" скорее жив, чем мертв. Только я не понял, чего ты Вiталь не привезеш из заветной лужи всякого вкусного вместо артемии.

Віталь

• Гость
А там, па маіх назіраньнях, дробнага нічога няма, альбо праз ячэйку сачка выходзіць... Ды і коней выпусьцілі, там зараз збаламуцілі ўсё, проста страх...

Віталь

• Гость
Невялікі працэнт малькоў такі пачаў браць артэмію (баюся, як бы ня ўсе самцы аказаліся). Зьбіліся ў даволі кампактную стайку, кушаюць артэмію, астатнія боўтаюцца па адзіноце, аслаблі, за пару дзён усе сканаюць. Малькоў, што кушаюць=растуць галоў 10-15 будзе, думаю.

Оффлайн Коготь

• Ветеран
    • Просмотр профиля
А если попробовать желтком кормить, тех слабых.

Віталь

• Гость
Не, іх ужо не выратаваць.