Дар'я, на выхадных адзін дзень мяне не было ў хаце, адпаведна, суткі ня елі. Паколькі ўсе астатнія кормы (Алег, дзякую!), акрамя таблетак былі скормлены раней, то сыпануў твайго JBL(?). Елі. Дагэтуль (калі перарывы ў кармленьнях былі не больш за 12 гадзін) таксама клявалі, але давілі, распылялі і праз жабры выпускалі. Ці трапляла там ім што ў страўнік, не магу сказать. У прынцыпе, на ўсе кормы (Алег, ты, дарэчы, назаві іх, калі ласка, бо я толькі таблеткі помню, як называюцца.) яны рэагавалі, бралі ў рот, толькі далей усё па традыцыйнаму сцэнару, пажуюць-пажуюць, усё праз жабры выпусьцяць, пасьля яшчэ частку выплюнуць, зноў возьмуць у рот і г.д. Думаю, усе такое бачылі... Асабліва актыўна дзяўбуць таблеткі Tetra Plecomin, але зноў жа не магу сказаць з упэўненасьцю, што яны ў выніку нешта з'ядаюць...
JBL ад тэтры выгадна адрозьніваецца тым, што ўпарта адмаўляецца распыляцца. Рамірэзкі рвуць яго на кавалкі, на дробныя кавалкі, але "пылу" усё роўна амаль не ўтвараецца.
Вось, такая справаздача.
Тут афтоп, але заадно скажу, што выдатна ядуць марожаную маіну (прадаецца на Жданіках лявей трубачніка).