Добро пожаловать на форум Белорусского АкваКлуба
Цитата: полина родионова от 04 Апрель 2011, 11:09:38 Калі пачынаеш столькі тэксту глядзець па-беларуску, як-то само ўжо разумеецца, чытаеш адно прапанову, у ім не разумееш, да прыкладу, два словы, але па сэнсе здагадваешся, і такім чынам, пазнаеш новае слова. Прынцып такі))) Ну, малайчына. Трымай пяць!!! Толькі прапанова г эта калі рукі і сэрца, а ў сінтаксічным сэнсе "предложение" - "сказ".
Калі пачынаеш столькі тэксту глядзець па-беларуску, як-то само ўжо разумеецца, чытаеш адно прапанову, у ім не разумееш, да прыкладу, два словы, але па сэнсе здагадваешся, і такім чынам, пазнаеш новае слова. Прынцып такі)))
Паправіла )) Так лепш ?
Цитата: Александр В. от 04 Апрель 2011, 03:48:19Полина, а ты что по Балоруски кумекаеш? Говоришь "мыльница", а что за "мыльница" с микро съемкой? Калі пачынаеш столькі тэксту глядзець па-беларуску, як-то само ўжо разумеецца, чытаеш адзін сказ, у ім не разумееш, да прыкладу, два словы, але па сэнсе здагадваешся, і такім чынам, пазнаеш новае слова. Прынцып такі))) Canon Digital IXUS 900 Ti
Полина, а ты что по Балоруски кумекаеш? Говоришь "мыльница", а что за "мыльница" с микро съемкой?
Эх, казка...
А много ее было? Я где-то читал, что вероятность полового размножения каулерпы снижается, если в воду добавляли железо. Скажите, Полина, в этом ресане вода на долив уже осмосная?Віталь,:) "казка" што каулерпа распалася на гаметы і зіготы?
Мне тоже:) это я Виталя подколол Полина, а где начало про этот ресан?